Zašto kupiti stan od naše tvrtke?

I. ISKUSTVO I KVALITETA

U zadnjih 10 godina, na nekoliko atraktivnih lokacija u Zagrebu, izgradili smo 48 stambeno-poslovnih objekata vrhunske kvalitete sa cca 3.000 stanova, čime smo postali vodeća tvrtka u stanogradnji na području grada Zagreba.
Izgradnjom tako velikog broja zgrada i stanova, sa vlastitim djelatnicima, stekli smo iskustvo i dokazali kvalitetu naše gradnje i usluge. Kao pokazatelj izvrsnosti i djelotvornosti posjedujemo potvrdu suglasnosti s normom HRN EN ISO 9001:2002.

II. POUZDANOST I SIGURNOST

Prodajemo nekretnine koje smo sami gradili, sa našim djelatnicima (imamo preko 600 stalno zaposlenih djelatnika svih građevinskih struka) i odgovornost za kvalitetu naših nekretnina i radova sami preuzimamo. Sve naše izgrađene zgrade imaju uporabnu dozvolu i etažirane su tj. nekretnine su upisane u zemljišne knjige sa urednom vlasničkom dokumentacijom. U slučaju da prodajemo nekretnine, u tijeku građenja jamčimo da gradimo sukladno dobivenoj građevinskoj dozvoli i odobrenoj tehničkoj dokumentaciji i također, jamčimo da ćemo uredno izvršiti sve svoje obveze i predati kupcu nekretninu sa urednom vlasničkom dokumentacijom.

III. PROFESIONALNOST NAŠIH DJELATNIKA

U našem ODJELU PRODAJE srest ćete djelatnike sa dugogodišnjim iskustvom u prometu nekretnina, koji će Vam dati profesionalne i stručne odgovore na sva Vaša pitanja vezana na naše nekretnine i postupak kupoprodaje. U postupku kupoprodaje, ti isti djelatnici, vodit će Vas kroz postupak kupoprodaje, na način da kupnja Vaše nekretnine bude što jednostavnija i brža.

Profesionalnost i ljubaznost naših djelatnika, srest ćete i kod naših inženjera tijekom izgradnje nekretnine i u postupku razgledavanja dovršenih nekretnina.

IV. INDIVIDUALNI PRISTUP SVAKOM POJEDINOM KUPCU

Ako kupujete stan za vrijeme izgradnje objekta, ovisno o fazi dovršenosti nekretnine, imat ćete mogućnost prilagoditi odabranu nekretninu vlastitim potrebama i željama, od tlocrtnog rasporeda do izbora završnih materijala i opreme. Ako odaberete izgrađenu nekretninu možemo udovoljiti svakoj Vašoj želji vezano na eventualne izmjene u interijeru.

Tvrtka Zagrebgradnja, njeguje poseban odnos prema svojim kupcima, poštujući ih, cijeneći i uvažavajući njihove potrebe i želje sa individualnim pristupom prema svakom pojedinom kupcu.

Ako odaberete nas, učinit ćemo sve da bi ste bili zadovoljni svojim izborom i našim konačnim proizvodom.

V. KUPNJA OD INVESTITORA- MANJI POREZ

Kupnjom stana od investitora, osnovica za plaćanje poreza na promet nekretnina je vrijednost zemljišta. Ako kupujete „rabljeni“ stan osnovica za plaćanje poreza na promet nekretnina je ukupna kupoprodajna cijena.

Porez na promet nekretnina iznosi 5% na utvrđenu osnovicu.